fredag 12 september 2008

Helg

HEEEEELG!!! ja nu äre äntligen fredag, det känns som om det var söndag nyss, men nu äre helg igen. Imorron blire att fara och kolla på buggtävling, lycka till allesammans! Imorron på kvällen blire oxå att sova hos henny, kulkul. Idag på skolan tog vi kort, det gick väl bra förutom att vi fick typ ta 100 kort, haha. Sen efter skolan var jag med Jossan. Vi såg typ halva walk to remember och den var väldigt fin och bra :).

Jag och Jossan tog även en liten kvällspromenad, när vi kom upp på vägen såg vi fullmånen, asså det var bara för vackert. Vi höll typ börja gråta. Det kändes som om kl. var elva-tolv men den var bara nio men det var så mörkt.
Vi gick i kvarteren, och man ska inte titta in i andras fönster men det var bara så mysigt. Där familjerna satt i soffan och hade fredags mys. DET VAR FÖR MYSIGT!! Så många minnen vi gick och räknade upp.

Julafton när man var liten. Den 23 december var man så förväntansfull. Du vaknar tidigt på julafton morron och springer och kollar i julstrumpan, du sitter i soffan och ser det sista avsnittet av julkalenderna och sedan äter du frukost. Du får sätta på dig din röda fina kläningen, sen börjar längtan efter tomten. Så mysigt!

När man var liten fanns inga bekymmer, det enda du behövde tänka på var att ha roligt. Kärleken fanns inte och förstörde allt, du hade inga bekymmer, inga val att välja. Du kunde bara sitta där och leka med dina fina leksaker.

Inga kommentarer: